TIPS VOOR EEN SIMPELE ZOMERSE PICKNICK.


PICKNICKEN TIJDENS EEN HITTEGOLF

Op een van de warmste dagen van het jaar (35 graden) besloten wij om eens gezellig te gaan picknicken! Niet echt een heel goed idee zou je denken, maar er was zwemwater in de buurt...


HAARSTEEGSE WIEL

Ik ben opgegroeid in Haarsteeg, een klein dorpje vlakbij Den Bosch, je zal er vast nog nooit van gehoord hebben. Mijn ouders wonen er nog steeds en toevallig ligt er ook een van de grootste wielen van Nederland (Voor de mensen die niet weten wat een wiel is: Een wiel is een diepe waterplas, die ontstaan is bij een dijkdoorbraak). Perfect voor een picknick en wat verkoeling!

WAT NEEM JE MEE VOOR DE PICKNICK

  1. Genoeg te drinken. Op zo'n warme dag is het natuurlijk erg belangrijk dat je veel drinkt en ik had in een aparte rugzak wat flessen water meegenomen. Tijdens de boodschappen voor de picknick kwam ik deze leuke fles van Fentimans tegen, ik kende dit drankje niet maar besloot hem mee te nemen omdat de fles er zo gezellig uitzag. Inmiddels is dit drankje een van mijn favorieten geworden! De smaak van Sparkling Raspberry is zoetig, verfrissend en een beetje zurig. Fentimans heeft ook nog andere smaken en ik ga ze allemaal proberen!

  2. Fruit als gezonde snack. Ik had zelf rode pitloze druiven en een mini watermeloen meegenomen.

  3. De iets minder gezonde, maar wel hele lekker snack was het stokbrood met de verschillende kazen. Ook had ik mijn favoriete smeersel, oude kaas pesto meegenomen van Johma.

Tip: Neem geen vlees of vis mee. Op een warme dag is dit erg lastig koel te houden en daardoor bederft het sneller.

SHOP THE LOOK