top of page

HAPPY NEW YEAR!


LIEVE ALLEMAAL,


Allereerst wil ik jullie een gelukkig en vooral gezond 2021 wensen! Het is een poosje geleden dat ik iets op mijn blog geschreven heb en mijn goede voornemen is om hier weer wat meer te gaan plaatsen. 2020 was een bizar jaar, al mag ik niet klagen want ik heb de dingen kunnen doen die ik graag wilde doen en er zijn geen mensen in mijn omgeving ernstig ziek geworden door Corona.

Hoe mijn jaar exact geweest is lezen jullie hieronder in mijn jaaroverzicht. Lezen jullie met mij mee?


JANUARI, FEBRUARI EN MAART

De bovenstaande maanden vind ik altijd de minst leuke maanden van het jaar.

Kerst en oud & nieuw zijn voorbij, donkere druilerige dagen zijn het vooruitzicht en ook de zomer laat nog lang op zich wachten. In januari, februari en maart heb ik het gezellig in huis gemaakt en ook af en toe in de winkel van mijn moeder (middelste foto).


APRIL, MEI, JUNI

Het zonnetje heeft in deze maanden veel geschenen en ik heb lekker van de tuin genoten.

Mij opa werd in april 80 jaar, een bijzondere leeftijd waar wij helaas niet bij konden zijn door de beginnende Coronapandemie :-(

In juni mocht ik fotograferen voor een Lash art wedstrijd met een black swan thema waar we uiteindelijk ook de eerste prijs mee gewonnen hebben! Ook ben ik deze maanden begonnen met het fotograferen van stillevens, erg leuk maar ook heel erg moeilijk!


JULI, AUGUSTUS, SEPTEMBER

Zoals jullie zien heb ik in deze maanden veel gedaan!

In juli vierde ik mijn verjaardag en werd ik 25.

Ik wandelde iedere avond 5 km op de Kampina, een prachtig natuurgebied in Oisterwijk.

In september ging ik met mijn familie een weekendje naar Drenthe en met vrienden naar de Veluwe waar ik de edelhertenbronst heb mogen fotograferen.

Ook moesten wij in september afscheid nemen van Vino, het hondje van mijn schoonouders.

Vino logeerde al bijna een jaar bij ons en ik ben blij dat ik in deze laatste periode nog goed voor haar heb kunnen zorgen.


OKTOBER, NOVEMBER, DECEMBER

Wow! Wat heb ik deze maanden veel gefotografeerd! Ik heb mezelf helemaal op natuurfotografie gestort en ik heb heel erg veel dieren gefotografeerd...

Hertjes, vossen, uilen en eekhoorns, ik heb ze allemaal door mijn lens gezien.

Wat is de natuur toch prachtig en ik heb in 2020 mijn passie gevonden.


EEN NIEUW JAAR EN NIEUWE FOTO'S

Ik hoop voor iedereen dat 2021 een gezond jaar mag worden met minder Corona.

Voor mij wordt 2021 een spannend jaar omdat wij ons huis gaan verbouwen, iets waar ik stiekem best tegenop zie maar uiteindelijk heel erg mooi moet gaan worden.

Ik hoop ook dat ik dit jaar weer veel leuke dieren mag vastleggen en dat ik mijn fotografietechnieken mag verbeteren.


Liefs,


Leannebottom of page