DE EERSTE BLOG!WELKOM...

Hier is hij dan: De allereerste blog!

Dit is dé plek waar je de meest romantische jurken, de lekkerste recepten en mooiste locaties vindt.

Ik neem je mee in mijn dagelijks leven en ik beschouw deze plek dan ook als een kijkje in mijn persoonlijke dagboek.

Lees je gezellig met me mee?


DE OISTERWIJKSE BOSSEN

Zoals jullie misschien weten woon ik in het Brabantse Oisterwijk en dit gezellige dorp wordt ook wel de parel in 't groen genoemd. Deze bijnaam heeft Oisterwijk niet voor niets want groen hebben ze hier genoeg! Zelf loop ik iedere dag met onze hond in de bossen en ik kijk er iedere keer weer van op dat het bos steeds weer anders kan zijn en me blijft verrassen.

SHOP THE LOOK

OEROUDE VARENS

Ook loop ik iedere dag weer een ander rondje door het bos en afgelopen week stuitte ik op een open plek met mega veel varens. De avondzon scheen zachtjes door de bomen en gaf deze plek een magische touch. Tijd voor een foto dus :)

Persoonlijk vind ik varens heel erg bijzonder. Het zijn hele oude planten die al miljoenen jaren op deze aarde bestaan en ze worden dan ook regelmatig teruggevonden in fossielen. Varens hebben zich verspreid over de hele wereld, van Oisterwijk tot aan het tropische regenwoud aan de andere kant van de wereld. Het leukste aan varens vind ik dat ze enorm decoratief zijn en ze lekker lang bloeien, namelijk van mei tot september.1 reactie